Partner Együttműködési Feltételek

Hatályos: 2015. július 15-től 

 

A jelen Partner Együttműködés határozza meg az Ív Produkció Kft. (4032 Debrecen, Rába utca 5., adószám: a11951072-2-09, Cg. 09-09-007032) kizárólagos tulajdonában álló és általa működtetett www.programstart.hu elnevezésű weboldalhoz való csatlakozás feltételeit.

Partnerként csatlakozhat minden jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság vagy egyéb szervezet (továbbiakban: Partner), amely rendezvények szervezésével / belépőjegyek értékesítésével illetve egyéb, turisztikai szolgáltatások biztosításával foglalkozik.


Az Együttműködés keretében

 

Az Ív Produkció Kft. az alábbi szolgáltatásokat biztosítja a Partnernek:

-    a www.programstart.hu oldalon való megjelenés

-    ajánlattal (rendezvény vagy turisztikai szolgáltatás) kapcsolatos rövid tájékoztató marketing anyag kiküldése több ezer e-mail címre

-    a Partner ajánlatának Facebookon történő népszerűsítése

-   a Partner ajánlatának népszerűsítése a www.qponverzum.hu oldalon. 

 

A Partner az igénybe vett fenti szolgáltatásért:

-    az általa szervezett rendezvényre vagy

-    az általa biztosított turisztikai szolgáltatásra vonatkozóan

korlátozott számú ajánlatot (belépőjegy vagy turisztikai szolgáltatás) biztosít az Ív Produkció Kft-nek, melyeket az Ív Produkció Kft. a www.programstart.hu oldalon kedvezményes áron értékesít.

 

 

A szolgáltatás díja

  1. A „Barter együttműködés” keretében, egy hónapon keresztül biztosítjuk az Önök által szervezett rendezvénynek vagy szolgáltatásnak a www.programstart.hu oldalon való megjelenését, a Facebookon, a www.qponverzum.hu oldalon történő népszerűsítését, valamint rövid tájékoztató marketing anyag (Hírlevél) kiküldését több mint hatvanezer e-mail címre. Önöknek ezért a marketing szolgáltatásért bruttó 40.000 Ft értékű belépőjegyet  / turisztikai szolgáltatást kell biztosítani részünkre, melyet mi a www.programstart.hu oldalon kedvezményes áron értékesítünk.
  2. ”Online hirdetés” elnevezésű csomagunk igénybevétele esetén havonta 15 000 Ft + Áfa összegért biztosítjuk a rendezvény/kulturális és turisztikai szolgáltatás megjelenését egy hónapon keresztül a www.programstart.hu oldalon. A www.programstart.hu oldalon történő megjelenés mellett, a rendezvény a Facebookon  történő népszerűsítését, valamint rövid tájékoztató marketing anyag (Hírlevél) kiküldését is vállaljuk több mint hatvanezer e-mail címre. A www.qponverzum.hu oldalon kizárólag abban az esetben jelenik meg a szolgáltatás/rendezvény, ha Partner a szolgáltatásokra/belépőjegyekre kedvezményt biztosít (kedvezményre feljogosító kupon felhasználását) a vásárlók részére.
  3.  „Ingyenes rendezvény” esetén havonta 10 000 Ft + Áfa összegért biztosítjuk az ingyenesen megtekinthető rendezvények megjelenését egy hónapon keresztül a www.programstart.hu oldalon. A www.programstart.hu oldalon történő megjelenés mellett, a rendezvény Facebookon  történő népszerűsítését, valamint rövid tájékoztató marketing anyag (Hírlevél) kiküldését vállaljuk több mint hatvanezer e-mail címre.

Fizetési feltételek

-    Az Ív Produkció Kft. a szolgáltatási időszak végén reklámtevékenységről állít ki számlát a Partner részére, mely reklámtevékenység 27%-os adómérték alá tartozik.

-    A Partner a reklámtevékenységről szóló számla nettó értékével azonos nettó értékű ajánlatról (belépőjegy vagy turisztikai szolgáltatás) állít ki számlát az Ív Produkció Kft. részére az ajánlat www.programstart.hu oldalon történő megjelenése előtt.

-   Abban az esetben, ha a számlák nettó és bruttó értéke azonos, kiegyenlíti egymást, pénzügyi teljesítést nem igényelnek. Abban az esetben, ha a számlaák nettó értéke azonos, de a bruttó értéke különbözik ( az eltérő Áfa mérték miatt), akkor az Áfa különbözetet meg kell fizetni.

 

 

Az ajánlat teljesítésének meghiúsulása

Amennyiben a már megvásárolt ajánlatot (belépőjegy vagy turisztikai szolgáltatás) a vásárló olyan okból nem tudja igénybe venni, amelyért a Partner felelős és a Vásárló jogosan igényli a megvásárolt ajánlat (belépőjegy vagy turisztikai szolgáltatás) kedvezményes árának a visszafizetését, abban az esetben ezt az Ív Produkció visszafizeti a Vásárló számára és a visszafizetett összeget a Partner köteles megtéríteni az Ív Produkció Kft-nek.

 

 

Az Ív Produkció Kft. a rendezvénnyel/szolgáltatással kapcsolatos kommunikáció során minden esetben köteles jelezni, hogy az ajánlatokat (belépőjegy vagy turisztikai szolgáltatás) hol lehet teljes áron megvásárolni.

 

A reklámtevékenységhez szükséges anyagokat a Partner biztosítja.

 

A www.programstart.hu oldalhoz történő csatlakozáskor a Partner minden szerződéskötéshez szükséges adatát megadja, így a jelen Partner Együttműködés szerződésnek minősül, mely minden – a továbbiakban megjelenő – ajánlatra vonatkozik.
Áfamentes számlát kiállító illetve kifejezetten ilyen együttműködést igénylő Partnereinkkel bizományos együttműködés keretében tudunk szerződni.

Ebben az esetben a szolgáltatás díja a kedvezményes áron értékesített ajánlatok nettó értékének* 30%-a, így a Partnert megillető összeg a kedvezményes áron értékesített ajánlatok nettó értékének* 70%-a.

 Bizományos együtt működéssel kapcsolatban minden esetben keresse kollégáinkat!

*Az Ív Produkció által értékesített kedvezményes ajánlatok esetében az ár 27%-os Áfát tartalmaz.